Usein kysyttyä, Varastokisälli

Onko peräkärry tosiaan ilmainen?

Kyllä vain ja sitä voi asiakkaamme lainana veloituksetta. Peräkärryä tarvitaan yleensä ainakin kaksi kertaa (tuodessa ja viedessä pois tavaroita) jopa vuokrauksen välilläkin. Etusi on 50 -150€, riippuen mistä kärryn vuokraat.

Ovatko lukotkin teillä ilmaisia eli enkö tarvitse omaa lukkoa?

Kyllä, säästät 15 € / lukko. Jos sinulla on esim. kolme varastoa, on säästösi silloin 45 euroa.

Miten varaan peräkärryn?

Soittamalla asiakaspalveluumme: 040 515 4021 tai tulemalla käymään toimistollamme Kisällinkatu 14:sta. Varaamme sinulle kärryn ja kerromme miten saat sen haluamanasi ajankohtana käyttöön.

Onko teillä muuttopalveluja?

Meiltä voit lainata kärryä veloituksetta, tai voit myös kääntyä yhteistyökumppaneidemme puoleen. Voit tiedustella muuttoa tai mahdollista kantoapua.

Onko teillä tarjota muuttolaatikoita?

Kyllä vain ja niistä löydät erillisen hinnaston kohdasta muuttolaatikot.

Ketkä voivat varastoida?

Varastomme ovat tarkoitettu niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin.

Missä varastot sijaitsevat?

Meillä on kaksi toimipistettä Kuopiossa (Leväsen kaupunginosassa), osoitteissa Kisällinkatu 14  ja Kisällinkuja 6.

Millaisen varaston tarvitsen?

Hinnastosivulta löydät  suuntaa antavan ohjeistuksen, josta voit saada informaatiota varaston koon valitsemisessa. Hyvä yleissääntö on että tilantarve on n. 10-20 % asunnon koosta. Autamme myös mielellämme asiakaspalvelumme numerossa 040 515 4021 sinua valitsemaan itsellesi parhaan mahdollisen ja taloudellisesti järkevän varastokoon.

Mitä varastokokoja teillä on?

Pystymme räätälöimään varastoja tarpeidesi mukaan paikan päällä, myös asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään puhelimitse. Näin löydämme sinulle parhaan mahdollisen kokonaisuuden.

Miten vuokraus tapahtuu?

Meiltä löytyy monesta muusta yrityksestä poiketen henkilökohtainen asiakaspalvelu osoitteesta Kisällinkatu 14, aukioloajat Ma-Pe 8:30-14. Muuna aikana päivystämme numerosta 040 515 4021 ja tulemme mielellämme palvelemaan sinua myös tämän ajan ulkopuolella.

Toimistolla neuvomme sinua vuokrausasioissa, varaston valinnassa sekä tarvittaessa esittelemme sinulle erilaisia varastoja ja mahdollisuuksia varastoida. Meiltä löytyy tiloja niin lämpimästä varastosta aina merikonttiin.

Voinko aloittaa milloin vain?

Kyllä vain! Jos meillä on tilaa voit aloittaa vuokrauksen vaikka kuun viimeisenä päivänä (tässä tapauksessa annamme senkin yleensä kaupan päälle). Tästä eteenpäin laskutamme kalenterikuukausittain.

Miten pääsen varastolle ja tarvitsenko oman lukon?

Meiltä saat varaston vuokrasopimuksen tehdessäsi kulunvalvonta-avaimen jolla pääset varastollesi joka päivä (myös la ja su) klo 5:00 – 23:00. Jokainen saa meiltä ilmasen lukon/lukot varastoon ja näin myös hallinnoit varastoasi itse. Eli Varastokisällin asiakkaana et tarvitse ostaa lukkoja, vaan lahjoitamme ne sinulle.

Onko varastoille vakuutusta?

Varastomme ovat vakuutusyhtiön hyväksymiä, joten voit olla yhteydessä omaan vakuutusyhtiöösi ja tiedustella kotivakuutuksen kattavuutta kodin ulkopuolisesta varastoinnista. Vuokralainen vastaa itse varastoitavan tavaran vakuuttamisesta.

Millaiset maksutavat teillä käy?

Meillä voit maksaa kaikilla yleisimmillä pankkikorteilla, joten käteistä rahaa et tarvitse. Yrityslaskutus on meillä myös käytössä.

Millainen on vuokrasopimus?

Vuokrasopimukseen pääset tutustumaan hinnastosivullamme olevasta linkistä >

Onko jotain mikä jäi sinua vielä askarruttamaan? Älä epäröi olla yhteydessä varastointiasioissa meihin. Kerromme asiakaspalvelussamme mielellämme lisää varastointimahdollisuuksista numerosta 040 515 4021 tai sähköpostilla: posti@varastokisalli.fi .